Ιδανική επιλογή για τους λάτρεις της σοκολάτας και του αμυγδάλου.

Καλοί μου, γλυκύτατοι μου και ανυπόμονοι φίλοι μου! Η σημερινή συνταγή αποτελεί ιδανική επιλογή για τους λάτρεις της σοκολάτας και είναι πανεύκολη, υπέροχη, πεντανόστιμη και πάνω απ όλα gluten free. Μη ψάξετε το αλεύρι δεν υπάρχει….

Υλικά:

  • 3 μπανάνες κατεψυγμένες.
  • Μισό φλιτζάνι ακατέργαστο βιολογικό βούτυρο αμυγδάλου.
  • 3 κ.σ ακατέργαστο βιολογικό κακάο σε σκόνη χωρίς ζάχαρη.

Εκτέλεση:

  1. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς Κελσίου.
  2. Βάζουμε όλα μας τα υλικά σε ένα μπλέντερ.
  3. Περιχύνουμε το χυλό μας σε μικρή παραλληλόγραμμη φόρμα κέικ.
  4. Ψήνουμε για 20 λεπτά και το αφήνουμε να κρυώσει.

Μπορείτε να το γαρνίρετε με παγωτό ή με μια υπέροχη μους αβοκάντο.

  1. Αγοράστε το ακατέργαστο βιολογικό βούτυρο αμυγδάλου κάνοντας κλικ εδώ
  2. Αγοράστε το ακατέργαστο βιολογικό κακάο σε σκόνη κάνοντας κλικ εδώ

*Η συγκεκριμένη συνταγή έχει γραφτεί από την Αντιγόνη – Βασιλική Χαλκιά διαιτολόγος-διατροφολόγος, τοξικολόγος MSc.