Πανεύκολο και νόστιμο ψωμί με βιολογικό αλεύρι αμυγδάλου (χωρίς γλουτένη).

Αν δεν τρως σιτάρι και τα συναφή, το ψωμί σου λείπει πάρα πολύ. Ειδικά, όταν έχεις μπροστά σου ένα λαχταριστό κρόκο αβγό, τον οποίο δεν ξέρεις με ποιον τρόπο να τον μαζέψεις από το πιάτο. Μπορείς να βάλεις τέλος σε αυτό το μαρτύριο με αυτό το πανεύκολο ψωμί που δεν έχει καθόλου αλεύρι αλλά αλεύρι αμυγδάλου (χωρίς γλουτένη).

Το μόνο που χρειάζεται προσοχή είναι η ποσότητα που θα καταναλώσετε. Επειδή έχει αλεύρι αμυγδάλου, καλό θα ήταν να μην φάτε περισσότερες από μία με δύο φέτες τη φορά γιατί μπορεί να σας πέσει λίγο βαρύ.

Υλικά:

Οδηγίες παρασκευής:

  1. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 150 βαθμούς.
  2. Λαδώνουμε μια ορθογώνια φόρμα κέικ.
  3. Ανακατεύουμε μαζί όλα τα υλικά.
  4. Βάζουμε το μείγμα στη φόρμα και το απλώνουμε ομοιόμορφα.
  5. Ψήνουμε στον φούρνο για 60 λεπτά.
  6. Το αφήνουμε να κρυώσει, αναποδογυρίζουμε τη φόρμα και κόβουμε σε φέτες με ένα μαχαίρι ψωμιού.