0.00€
0
Συνεχίστε να ψωνίζετε

Επιστροφές Χρημάτων

Σε περίπτωση που χρειάζεται να γίνει επιστροφή χρημάτων σε εσάς ισχύουν τα ακόλουθα: 

Αγορές μέσω του eshop

  • Εάν η αγορά έγινε online με πληρωμή μέσω κάρτας ή paypal, καλέστε μας και η επιστροφή χρημάτων γίνεται άμεσα στην κάρτα σας, εντός 3 εργάσιμων ημερών φαίνονται και στον λογαριασμό σας. Στον λογαριασμό σας Paypal φαίνονται άμεσα.

  • Εάν η πληρωμή της παραγγελίας έγινε με κατάθεση στην τράπεζα (τραπεζικό έμβασμα), θα χρειαστούμε να μας στείλετε μέσω email [email protected] έναν τραπεζικό λογαριασμό, προκειμένου να σας επιστρέψουμε τα χρήματα. Σε περίπτωση που έγινε η κατάθεση από διαφορετικές τράπεζες, την προμήθεια τραπέζης την επιβαρύνεται ο πελάτης, διότι διαθέτουμε μόνο τράπεζα Πειραιώς.

  • Εάν κάνετε επιστροφή προϊόντων σε εμάς με courier, θα σας επιστρέψουμε τα χρήματα, μόλις παραλάβουμε το πακέτο σας. Σε περίπτωση που η επιστροφή αφορά προϊόντα που δεν επιθυμείτε πια, χρεώνεστε με τα μεταφορικά έξοδα. Η ημερομηνία δεν θα πρέπει να ξεπερνά τις 14 ημέρες από την ημέρα που εστάλει η παραγγελία με την courier.

Αγορά από το φυσικό μας κατάστημα

  • Εάν η αγορά έγινε από το φυσικό μας κατάστημα, η επιστροφή χρημάτων γίνεται στο ταμείο του καταστήματος, με απαραίτητη προϋπόθεση την ορθότητα του προϊόντος εντός 14 ημερών από την ημερομηνία αγοράς. Σε περίπτωση που η πληρωμή είχε γίνει με κάρτα, θα πρέπει να έχετε μαζί σας την κάρτα σας, ώστε να γίνει με τον ίδιο τρόπο και η επιστροφή χρημάτων.

Οι φωτογραφίες των προϊόντων μας είναι ενδεικτικές​ και δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να λειτουργήσουν δεσμευτικά για τη votanotherapeia.gr