0.00€
0
Συνεχίστε να ψωνίζετε

Ποιοί είμαστε

Ποιοί είμαστε

Το κατάστημα Votanotherapeia δημιουργήθηκε το 2014 μέσα από τον ενθουσιασμό και την ανάγκη μας να ανακαλύψουμε ιδιαίτερες πρώτες ύλες και μεθόδους, με γνώμονα την υψηλότερη ποιότητα και αυθεντικότητα. Μέσα από τα ταξίδια μας στην ελληνική επαρχία, στα χωριά της, στις θάλασσές της στα βουνά και τα ποτάμια της, από την επαφή μας με την παραδοσιακή γαστρονομία που στηρίζεται στα βότανα, τα χόρτα, τους καρπούς και τις δουλεμένες πρώτες ύλες.

Συλλέγοντας γνώση και συνδυάζοντας παλιές τεχνικές, που χρησιμοποιούνται χρόνια με σύγχρονες μελέτες και έρευνες πάνω στην αποδοτικότητα των βοτάνων, καταφέραμε να γνωρίσουμε στην ελληνική αγορά καινοτόμα προϊόντα, που προάγουν την ψυχική και την σωματική υγεία πάνω στις αρχές της ποιότητας και της τιμιότητας.

Η αποστολή μας

Στόχος μας στην Votanotherapeia είναι η δημιουργία ειλικρινών σχέσεων με άτομα που θέλουν να γνωρίσουν τη δύναμη που μας παρέχεται από τη φύση και τους τρόπους που μπορούμε να τη χρησιμοποιήσουμε μέσα από τη φιλοσοφία της αυτοθεραπείας. Όλα μας τα προϊόντα, τόσο αυτά που παράγουμε στο εργαστήριο μας όσο και αυτά που εισάγουμε, είναι εμπνευσμένα από τη φιλοσοφία αυτή, πάντα με σεβασμό προς τον πελάτη και τη φύση.

Να είστε σίγουροι ότι επιλέγουμε να συνεργαζόμαστε μόνο με προμηθευτές καταξιωμένους στο χώρο, αυτούς που διαλέγουν να χρησιμοποιούν επί το πλήστον πρώτες ύλες από πιστοποιημένες καλλιέργειες γενικά αλλά και στα καλλυντικά όπως και στα συμπληρώματα διατροφής τους.

Συνεργαζόμαστε αποκλειστικά με προμηθευτές οι οποίοι διαθέτουν βότανα με πιστοποιητικά αναλήσεων και εργαστήρια εγκεκριμένα από τον ΕΟΦ ή την ανάλογη άδεια από το κράτος της χώρας που ανήκουν.

Η ιστορία μας

Η οικογενειακή επιχείρηση Votanotherapeia ιδρύθηκε στα Γιαννιτσά το 2014, όταν και ξεκίνησε τις δραστηριότητες της στο χώρο της υγιεινής, βιολογικής και παραδοσιακής διατροφής και φροντίδας.

Πρωτοπόρησε εισάγοντας μια καινοτόμο ολοκληρωμένη άποψη και φιλοσοφία και δημιουργώντας μια νέα κατηγορία καταστήματος: το υγιεινό, βιολογικό και παραδοσιακό delicatessen.

Είμαστε άνθρωποι που αγαπάμε τον υγιεινό τρόπο ζωής και την καλή διατροφή. Εμπνεόμαστε καθημερινά από εκείνους, τους οποίους συναντάμε στα μακρινά μέρη που επισκεπτόμαστε, αναζητώντας την καλύτερη δυνατή ποιότητα.

Το κατάστημα

Στο φυσικό μας κατάστημα στα Γιαννιτσά θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε βότανα, μπαχαρικά, αιθέρια, φυτικά έλαια, φυτικά καλλυντικά, φυσικά συμπληρώματα διατροφής και διάφορα άλλα για κάθε σας ανάγκη. Πολλά από τα προϊοντα μας, παρασκευάζονται και συσκευάζονται στο εργαστήριο μας με υψηλής ποιότητας πρώτων υλών!

 

Πιστοποιητικά & Άδειες

Βραβεία