0.00€
0
Συνεχίστε να ψωνίζετε

Έξοδα Αποστολής

Τρόποι πληρωμής και έξοδα αποστολής για παραγγελίες που παραδίδονται εντός Ελλάδος

  • Πληρωμή με αντικαταβολή.

Η υπηρεσία με πληρωμή μέσω αντικαταβολής + τα έξοδα αποστολής έχουν κόστος:

  1. Τα έξοδα αποστολής είναι 3.00 € και η αντικαταβολή είναι +1.00 €, δηλαδή όλα μαζί σύνολο 4.00 €.
  2. Αυτό ισχύει για παραγγελίες συνολικού βάρους μέχρι 2 κιλά, ενώ για κάθε επιπλέον κιλό η χρέωση είναι +1.00 € επιπλέον.
  • Πληρωμή με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα:

Μπορείτε να εξοφλήσετε τη παραγγελία σας εισάγοντας τα στοιχεία της πιστωτικής ή της προ-πληρωμένης κάρτας στην ιστοσελίδα της ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ με ασφάλεια. Τα έξοδα αποστολής είναι 3.00 € για παραγγελίες συνολικού βάρους μέχρι 2 κιλά, ενώ για κάθε επιπλέον κιλό η χρέωση είναι +1.00 € επιπλέον.

  • Κατάθεση με τράπεζα τραπεζικό έμβασμα:

Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας με τραπεζικό έμβασμα (web banking). Κατά την κατάθεση του ποσού στην τράπεζα να αναγράφετε στην αιτιολογία τις πληροφορίες για τον δικαιούχο (όνομα/επίθετο) όπως και τον αριθμό της παραγγελίας που θα λάβετε απο εμάς μέσω email. Τα έξοδα αποστολής με τραπεζικό έμβασμα (web banking), έχουν κόστος 3.00 € για παραγγελίες συνολικού βάρους μέχρι 2 κιλά, ενώ για κάθε επιπλέον κιλό η χρέωση είναι +1.00 € επιπλέον. (* Σε περίπτωση εμβάσματος από άλλη τράπεζα, υπάρχει επιπλέον χρέωση 3.00 € για προμήθεια τραπέζης και την επιβαρύνεται ο πελάτης.)

Στοιχεία λογαριασμού για κατάθεση σε τράπεζα

Τράπεζα Πειραιώς

Αρ. Λογαριασμού: 5252-022428-842

Δικαιούχος: Χαχούδης Σταύρος

IBAN: GR60 0172 2520 0052 5202 2428 842

  • Paypal

Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας με ασφάλεια μέσω της Paypal. Τα έξοδα αποστολής, έχουν κόσος 3.00 € για παραγγελίες συνολικού βάρους μέχρι 2 κιλά, ενώ για κάθε επιπλέον κιλό η χρέωση είναι +1.00 € επιπλέον.(* Την προμήθεια της Paypal ΔΕΝ την επιβαρύνεται ο πελατης).

  • Τρόποι πληρωμής και έξοδα αποστολής για παραγγελίες που παραδίδονται στην Κύπρο και την Γερμανία

Για παραγγελίες στη Κύπρο και την Γερμανία δεν είναι διαθέσιμη η αντικαταβολή, μπορεί να γίνει πληρωμή με πιστωτική κάρτα, προ-πληρωμένη κάρτα ή Paypal.

Όσο αφορά το κόστος των μεταφορικών, σας προτείνουμε να προσθέσετε στο καλάθι τα προϊόντα που θέλετε και να πάτε στο ταμείο, συμπληρώνοντας όλα τα στοιχεία σας και τη χώρα αποστολής, πριν προβείτε στην ολοκλήρωση αγοράς, θα σας βγάλει και το ανάλογο κόστος μεταφορικών.

Όσον αφορά το εξωτερικό, παραγγελίες μέσω του eshop μας πραγματοποιούνται μόνο στην Κύπρο και την Γερμανία. Εαν βρίσκεστε σε οποιδήποτε άλλη χώρα, καλέστε μας στο +30695 517 5887 ή +3023825 00050 για να σας πούμε το κόστος των μεταφορικών, σύμφωνα με το συνολικό βάρος των προϊόντων που έχετε επιλέξει.