0.00€
0
Συνεχίστε να ψωνίζετε

Έξοδα Αποστολής

Τρόποι πληρωμής και έξοδα αποστολής για παραγγελίες που παραδίδονται εντός Ελλάδος με ΕΛΤΑ Courier (Ταχυμεταφορές), Courier Center και Γενική Ταχυδρομική.

Για παραγγελίες άνω των 80.00 € τα έξοδα αποστολής και αντικαταβολής είναι δωρεάν!
Τα δωρεάν μεταφορικά ισχύουν μόνο για αποστολές στην Ελλάδα.

  • Πληρωμή με αντικαταβολή:

Η υπηρεσία με πληρωμή μέσω αντικαταβολής + τα έξοδα αποστολής έχουν κόστος:

  1. Τα έξοδα αποστολής με ΕΛΤΑ Courier, Courier Center και Γενική Ταχυδρομική είναι 3.00 € και η αντικαταβολή είναι +1.50 €, δηλαδή όλα μαζί σύνολο 4.50 €.
  2. Και για τις 2 courier ισχύει για παραγγελίες συνολικού βάρους μέχρι 2 κιλά, ενώ για κάθε επιπλέον κιλό η χρέωση τους είναι +1.00 € επιπλέον.
  • Πληρωμή με χρεωστική, πιστωτική κάρτα ή Iris payment:

Μπορείτε να εξοφλήσετε τη παραγγελία σας εισάγοντας τα στοιχεία της πιστωτικής ή της προ-πληρωμένης κάρτας στην ιστοσελίδα της VIVA WALLET με ασφάλεια. Τα έξοδα αποστολής με ΕΛΤΑ Courier, Courier Center και Γενική Ταχυδρομική είναι 3.00 € για παραγγελίες συνολικού βάρους μέχρι 2 κιλά, ενώ για κάθε επιπλέον κιλό η χρέωση είναι +1.00 € επιπλέον.

Επιπλέον, η VIVA WALLET σας δίνει τη δυνατότητα να πληρώσετε με Iris payment, google pay, apple pay ή με μετρητά σε περισσότερα από 2000 σημεία του δικτύου συνεργατών της viva.com.

  • Paypal

Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας με ασφάλεια μέσω της Paypal. Τα έξοδα αποστολής, με ΕΛΤΑ Courier, Courier Center και Γενική Ταχυδρομική έχουν κόστος 3.00 € για παραγγελίες συνολικού βάρους μέχρι 2 κιλά με, ενώ για κάθε επιπλέον κιλό η χρέωση είναι +1.00 € επιπλέον.

  • Εξοδα αποστολής για παραγγελίες που παραδίδονται στην Κύπρο με ΕΛΤΑ Courier (Ταχυμεταφορές)

*Ο χρόνος παράδοσης για την Κύπρο είναι μέσα σε 10-15 εργάσιμες ημέρες, εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα στα προϊόντα.