0.00€
0
Συνεχίστε να ψωνίζετε

Έξοδα Αποστολής

Τρόποι πληρωμής και έξοδα αποστολής για παραγγελίες που παραδίδονται εντός Ελλάδος με ΕΛΤΑ Courier (Ταχυμεταφορές) και Γενική Ταχυδρομική.

  • Πληρωμή με αντικαταβολή:

Η υπηρεσία με πληρωμή μέσω αντικαταβολής + τα έξοδα αποστολής έχουν κόστος:

  1. Τα έξοδα αποστολής με ΕΛΤΑ Courier ή με Γενική Ταχυδρομική είναι 3.00 € και η αντικαταβολή είναι +1.00 €, δηλαδή όλα μαζί σύνολο 4.00 €.
  2. Και για τις 2 courier ισχύει για παραγγελίες συνολικού βάρους μέχρι 2 κιλά, ενώ για κάθε επιπλέον κιλό η χρέωση τους είναι +1.00 € επιπλέον.
  • Πληρωμή με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα:

Μπορείτε να εξοφλήσετε τη παραγγελία σας εισάγοντας τα στοιχεία της πιστωτικής ή της προ-πληρωμένης κάρτας στην ιστοσελίδα της ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ με ασφάλεια. Τα έξοδα αποστολής με ΕΛΤΑ Courier ή Γενική Ταχυδρομική είναι 3.00 € για παραγγελίες συνολικού βάρους μέχρι 2 κιλά, ενώ για κάθε επιπλέον κιλό η χρέωση είναι +1.00 € επιπλέον.

  • Κατάθεση με τράπεζα τραπεζικό έμβασμα:

Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας με τραπεζικό έμβασμα (web banking). Κατά την κατάθεση του ποσού στην τράπεζα να αναγράφετε στην αιτιολογία τις πληροφορίες για τον δικαιούχο (όνομα/επίθετο) όπως και τον αριθμό της παραγγελίας που θα λάβετε απο εμάς μέσω email.

Τα έξοδα αποστολής με τραπεζικό έμβασμα (web banking), έχουν κόστος με ΕΛΤΑ Courier ή Γενική Ταχυδρομική 3.00 € για παραγγελίες συνολικού βάρους μέχρι 2 κιλά, ενώ για κάθε επιπλέον κιλό η χρέωση είναι +1.00 € επιπλέον.

(* Σε περίπτωση εμβάσματος από άλλη τράπεζα, υπάρχει επιπλέον χρέωση 3.00 € για προμήθεια τραπέζης και την επιβαρύνεται ο πελάτης.)

Στοιχεία λογαριασμού για κατάθεση σε τράπεζα

Τράπεζα Πειραιώς

Αρ. Λογαριασμού: 5252-022428-842

Δικαιούχος: Χαχούδης Σταύρος

IBAN: GR60 0172 2520 0052 5202 2428 842

  • Paypal

Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας με ασφάλεια μέσω της Paypal. Τα έξοδα αποστολής, με ΕΛΤΑ Courier ή Γενική Ταχυδρομική έχουν κόστος 3.00 € για παραγγελίες συνολικού βάρους μέχρι 2 κιλά με, ενώ για κάθε επιπλέον κιλό η χρέωση είναι +1.00 € επιπλέον.

  • Τρόποι πληρωμής και έξοδα αποστολής για παραγγελίες που παραδίδονται στην Κύπρο με ΕΛΤΑ Courier (Ταχυμεταφορές)

*Ο χρόνος παράδοσης για την Κύπρο είναι μέσα σε 10-15 εργάσιμες ημέρες, εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα στα προϊόντα.