0.00€
0
Συνεχίστε να ψωνίζετε

Έξοδα Αποστολής

Τρόποι πληρωμής και έξοδα αποστολής για παραγγελίες που παραδίδονται εντός Ελλάδος με ΕΛΤΑ Courier (Ταχυμεταφορές) και Γενική Ταχυδρομική.
Για παραγγελίες άνω των 45 ευρώ τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν!
Τα δωρεάν μεταφορικά ισχύουν μόνο για αποστολές στην Ελλάδα και για όλους τους τρόπους πληρωμής εκτός αντικαταβολής.

  • Πληρωμή με αντικαταβολή:

Η υπηρεσία με πληρωμή μέσω αντικαταβολής + τα έξοδα αποστολής έχουν κόστος:

  1. Τα έξοδα αποστολής με ΕΛΤΑ Courier ή με Γενική Ταχυδρομική είναι 3.00 € και η αντικαταβολή είναι +1.50 €, δηλαδή όλα μαζί σύνολο 4.50 €.
  2. Και για τις 2 courier ισχύει για παραγγελίες συνολικού βάρους μέχρι 2 κιλά, ενώ για κάθε επιπλέον κιλό η χρέωση τους είναι +1.00 € επιπλέον.
  • Πληρωμή με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα:

Μπορείτε να εξοφλήσετε τη παραγγελία σας εισάγοντας τα στοιχεία της πιστωτικής ή της προ-πληρωμένης κάρτας στην ιστοσελίδα της ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ με ασφάλεια. Τα έξοδα αποστολής με ΕΛΤΑ Courier ή Γενική Ταχυδρομική είναι 3.00 € για παραγγελίες συνολικού βάρους μέχρι 2 κιλά, ενώ για κάθε επιπλέον κιλό η χρέωση είναι +1.00 € επιπλέον.

  • Κατάθεση με τράπεζα τραπεζικό έμβασμα:

Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας με τραπεζικό έμβασμα (web banking). Κατά την κατάθεση του ποσού στην τράπεζα να αναγράφετε στην αιτιολογία τις πληροφορίες για τον δικαιούχο (όνομα/επίθετο) όπως και τον αριθμό της παραγγελίας που θα λάβετε απο εμάς μέσω email.

Τα έξοδα αποστολής με τραπεζικό έμβασμα (web banking), έχουν κόστος με ΕΛΤΑ Courier ή Γενική Ταχυδρομική 3.00 € για παραγγελίες συνολικού βάρους μέχρι 2 κιλά, ενώ για κάθε επιπλέον κιλό η χρέωση είναι +1.00 € επιπλέον.

(* Σε περίπτωση εμβάσματος από άλλη τράπεζα, υπάρχει επιπλέον χρέωση 3.00 € για προμήθεια τραπέζης και την επιβαρύνεται ο πελάτης.)

Στοιχεία λογαριασμού για κατάθεση σε τράπεζα

Τράπεζα Πειραιώς

Αρ. Λογαριασμού: 5252109835142

Δικαιούχος: ΑΦΟΙ ΧΑΧΟΥΔΗ ΒΟΤΑΝΟΘΕΡΑΠΕΙΑ Ο.Ε

IBAN: GR93 0172 2520 0052 5210 9835 142

  • Paypal

Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας με ασφάλεια μέσω της Paypal. Τα έξοδα αποστολής, με ΕΛΤΑ Courier ή Γενική Ταχυδρομική έχουν κόστος 3.00 € για παραγγελίες συνολικού βάρους μέχρι 2 κιλά με, ενώ για κάθε επιπλέον κιλό η χρέωση είναι +1.00 € επιπλέον.

  • Εξοδα αποστολής για παραγγελίες που παραδίδονται στην Κύπρο με ΕΛΤΑ Courier (Ταχυμεταφορές)

*Ο χρόνος παράδοσης για την Κύπρο είναι μέσα σε 10-15 εργάσιμες ημέρες, εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα στα προϊόντα.

  • Έξοδα αποστολής για παραγγελίες που παραδίδονται στις υπόλοιπες χώρες με Γενική Ταχυδρομική

Χρόνος παράδοσης με Γενική Ταχυδρομική: 6 - 9 εργάσιμες ημέρες

Για όλες τις χώρες του εξωτερικού δεν είναι διαθέσιμη η αντικαταβολή. Είναι διαθέσιμοι οι τρόποι πληρωμής με paypal και με πιστωτική ή προ-πληρωμένη κάρτα.