0.00€
0
Συνεχίστε να ψωνίζετε

Έξοδα Αποστολής

Τρόποι πληρωμής και έξοδα αποστολής για παραγγελίες που παραδίδονται εντός Ελλάδος με ΕΛΤΑ Courier (Ταχυμεταφορές), Courier Center και Γενική Ταχυδρομική.

Για παραγγελίες άνω των 80.00 € τα έξοδα αποστολής και αντικαταβολής είναι δωρεάν!
Τα δωρεάν μεταφορικά ισχύουν μόνο για αποστολές στην Ελλάδα.

  • Πληρωμή με αντικαταβολή:

Η υπηρεσία με πληρωμή μέσω αντικαταβολής + τα έξοδα αποστολής έχουν κόστος:

  1. Τα έξοδα αποστολής με ΕΛΤΑ Courier, Courier Center και Γενική Ταχυδρομική είναι 3.00 € και η αντικαταβολή είναι +1.50 €, δηλαδή όλα μαζί σύνολο 4.50 €.
  2. Και για τις 2 courier ισχύει για παραγγελίες συνολικού βάρους μέχρι 2 κιλά, ενώ για κάθε επιπλέον κιλό η χρέωση τους είναι +1.00 € επιπλέον.
  • Πληρωμή με χρεωστική, πιστωτική κάρτα ή Iris payment:

Μπορείτε να εξοφλήσετε τη παραγγελία σας εισάγοντας τα στοιχεία της πιστωτικής ή της προ-πληρωμένης κάρτας στην ιστοσελίδα της VIVA WALLET με ασφάλεια. Τα έξοδα αποστολής με ΕΛΤΑ Courier, Courier Center και Γενική Ταχυδρομική είναι 3.00 € για παραγγελίες συνολικού βάρους μέχρι 2 κιλά, ενώ για κάθε επιπλέον κιλό η χρέωση είναι +1.00 € επιπλέον.

Επιπλέον, η VIVA WALLET σας δίνει τη δυνατότητα να πληρώσετε με Iris payment, google pay, apple pay ή με μετρητά σε περισσότερα από 2000 σημεία του δικτύου συνεργατών της viva.com.

  • Paypal

Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας με ασφάλεια μέσω της Paypal. Τα έξοδα αποστολής, με ΕΛΤΑ Courier, Courier Center και Γενική Ταχυδρομική έχουν κόστος 3.00 € για παραγγελίες συνολικού βάρους μέχρι 2 κιλά με, ενώ για κάθε επιπλέον κιλό η χρέωση είναι +1.00 € επιπλέον.

  • Εξοδα αποστολής για παραγγελίες που παραδίδονται στην Κύπρο με ΕΛΤΑ Courier (Ταχυμεταφορές)

*Ο χρόνος παράδοσης για την Κύπρο είναι μέσα σε 10-15 εργάσιμες ημέρες, εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα στα προϊόντα.

  • Εξοδα αποστολής για παραγγελίες που παραδίδονται στην υπόλοιπη Ευρώπη με την DHL Economy

Τα δέματα αποστέλλονται με την DHL Economy, ο χρόνος παράδοσης σύμφωνα με τα λεγόμενα της DHL είναι 7 - 8 εργάσιμες ημέρες. 

Σας προτείνουμε να προσθέσετε στο καλάθι τα προϊόντα που θέλετε και να πάτε στο ταμείο, έπειτα επιλέξτε τη χώρα που θέλετε και θα σας βγάλει το ανάλογο κόστος μεταφορικών, σύμφωνα πάντα με το μεικτό βάρος των προιόντων.