0.00€
0
Συνεχίστε να ψωνίζετε

Γεωργία Ψύλλου: Διαιτολόγος - Διατροφολόγος

Σάββατο 06 Ιανουαρίου 2024
Γεωργία Ψύλλου: Διαιτολόγος - Διατροφολόγος

Το 2012 ολοκλήρωσα τις σπουδές μου στο τμήμα Διατροφής και Διαιτολόγιας του Ατει –Θεσσαλονίκης.

Σε συνεργασία με το Ατει-θ και το γενικό νοσοκομείο Θεσσαλονίκης Γεννηματάς πραγματοποίησα την ερευνητική – πτυχιακή μου εργασία με θέμα την συσχέτιση των διατροφικών συνηθειών με την εμφάνιση καρδιαγγειακών νόσων και η πρακτική μου ολοκληρώθηκε σε γυμναστήριο.

Έκτοτε συνεργάζομαι σε μεγάλα γυμναστήρια της πόλης αποκομώντας εμπειρία στην διατροφή των αθλητών και των ασκούμενων . Αυτό με οδήγησε στην απόφαση να παρακολουθήσω το 2017 εκπαίδευση πάνω στην αθλητική διατροφή παίρνοντας τον τίτλο “Sports nutrition specialist”.

Η εμφανής ανάγκη της σχέσης της διατροφής και τις ψυχολογίας με οδήγησαν σε περαιτέρω αναζήτηση και έτσι αποφάσισα να ενισχύσω τις γνώσεις μου το 2019 παρακολουθώντας την εκπαίδευση του ΚΕΑΔΔ (κέντρο εκπαίδευσης και αντιμετώπισης διατροφικών διαταραχών ) υπό την πλήρη εποπτεία και συνεργασία με το Εθνικό Κέντρο Διατροφικών Διαταραχών της Μεγάλης Βρετανίας NCFED που συνεργάζεται με Διαιτολόγους – Διατροφολόγους για θέματα που σχετίζονται με διατροφή και ψυχολογία σε παιδιά – εφήβους – ενήλικες (διατροφικές διαταραχές, παχυσαρκία, αυτοεκτίμηση, εικόνα σώματος) παίρνοντας τον τίτλο του “Μaster practitioner on eating disorders and obesity”.

Κατανοώντας την σημασία της εκμάθησης βασικών αρχών διατροφής από μικρή ηλικία αποφάσισα να επεκτείνω περαιτέρω τις γνώσεις μου το 2023, παρακολουθώντας την μετεκπαίδευση της ΕΛΔΕ studies πάνω στην παιδική διατροφή παίρνοντας τον τίτλο “Μaster nutritionist in pediatric nutrition”.

Από το τέλος των σπουδών μου ως σήμερα έχω παρακολουθήσει αμέτρητές εκπαιδεύσεις και εποπτείες περιστατικών με διάφορα διατροφικά θέματα.

Σχετικά Άρθρα