0.00€
0
Συνεχίστε να ψωνίζετε

Η ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΗ ΠΗΓΗ ΒΙΤΑΜΙΝΗΣ C ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Σάββατο 01 Οκτωβρίου 2022
Η ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΗ ΠΗΓΗ ΒΙΤΑΜΙΝΗΣ C ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Το εκχύλισμα φρούτων Terminalia ferdinandiana (Δαμάσκηνο Kakadu) είναι η μεγαλύτερη πηγή βιταμίνης C στο κόσμο!

Χρησιμοποιείται για την καταπολέμηση των σημαδιών γήρανσης του δέρματος και τη βελτίωση της υφής του δέρματος.

Τι είναι το φρούτο Terminalia ferdinandiana (Δαμάσκηνο Kakadu):

To Δαμάσκηνο Kakadu είναι ιθαγενής της Βόρειας Αυστραλίας. Είναι ένα μικρό, πράσινου χρώματος ξινού φρούτου, το εκχύλισμα του οποίου θεωρείται θρεπτικό συστατικό περιποίησης της επιδερμίδας.

Αυτό το θαυματουργό εκχύλισμα φρούτων έχει θεραπευτικές ιδιότητες και είναι γνωστό για τα οφέλη ομορφιάς του. Είναι η καλύτερη και πιο πλούσια πηγή βιταμίνης C. Η ισχυρή αντιοξειδωτική του ιδιότητα αναζωογονεί, επανορθώνει και αναζωογονεί το κατεστραμμένο δέρμα.

Αυτό το πολύτιμο φρούτo έχει τα ακόλουθα οφέλη:

Διαθέτει αντιγηραντικές ιδιότητες: Πλούσιο σε βιταμίνη C, είναι η δύναμη των αντιοξειδωτικών που καταπολεμούν τις ελεύθερες ρίζες που είναι υπεύθυνες για την πρόκληση ρυτίδων και λεπτών γραμμών.

Eξασθενεί την εμφάνιση των δυσχρωμιών (πανάδες, κυλίδες)!

Βοηθάει την ακμή: Είναι εμπλουτισμένο με φυτοχημικά όπως γαλλικό και ελλαγικό οξύ που είναι γνωστά για τις αντιβακτηριδιακές και αντιμυκητιακές τους ιδιότητες που αντιμετωπίζουν την ακμή.

Καταπραΰνει το φλεγμονώδες δέρμα: Η αντιφλεγμονώδης ιδιότητά του μειώνει τη φλεγμονή, την ερυθρότητα, το πρήξιμο και τον ερεθισμό του δέρματος.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ασφάλεια σε ευαίσθητο δέρμα.

Προλαμβάνει τις μολύνσεις του δέρματος: Περιέχει γαλλικό οξύ το οποίο δρα ως ισχυρό στυπτικό, προλαμβάνοντας τις δερματικές μολύνσεις. Επίσης, παρουσιάζει αντιμικροβιακές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες που καταπολεμούν τις λοιμώξεις του δέρματος.

Έτσι, αυτό το φρούτο χρησιμοποιείται ευρέως σε προϊόντα προσωπικής φροντίδας!

Θα το βρείτε το προϊόν εδω 👉 https://bit.ly/3y4Ds7Z

Φυτικά Προϊόντα
Σχετικά Άρθρα