0.00€
0
Συνεχίστε να ψωνίζετε

ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΠΟΥ ΒΕΛΤΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ , ΤΗΝ ΑΝΤΟΧΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ

Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2023
ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΠΟΥ ΒΕΛΤΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ , ΤΗΝ ΑΝΤΟΧΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ

Το Turbo Μix έχει όλα τα συστατικά που χρειάζεται ένας οργανισμός για γρήγορη ενέργεια και τόνωση!

Είναι ένα προϊόν πλούσιο σε πρωτεΐνες, μονοακόρεστα και πολυακόρεστα λιπαρά οξέα, βιταμίνες και μέταλλα, που είναι απαραίτητα για την καλή λειτουργία του οργανισμού.

Τα συστατικά του Turbo Μix ενισχύουν την τόνωση και την ευεξία, αυξάνοντας τα επίπεδα ενέργειας του σώματος και μειώνοντας αποτελεσματικά την κούραση και τη σωματική και πνευματική κόπωση.

Επειδή είναι φυσικά πλούσιο σε πρωτεΐνη, το Turbo Μix συμβάλλει στην ανάπτυξη και τη διατήρηση της μυϊκής μάζας, ενώ επίσης βελτιώνει την αντοχή και την απόδοση των ατόμων που αθλούνται.

Είναι μια εξαιρετική επιλογή μεταπροπονητικού snack, αφού περιέχει συγκεντρωμένα όλα τα συστατικά που χρειάζεται το σώμα μετά από έντονη άσκηση. Εντάξτε το στη διατροφή σας μετά την προπόνηση για να εξασφαλίσετε καλύτερη αποκατάσταση και αποτελεσματικότερη αναπλήρωση της μυϊκής μάζας.

Η ποσότητα των πρωτεϊνών, των καλών λιπαρών οξέων και των φυτικών ινών που περιέχει, το Turbo Μix ενισχύει το αίσθημα κορεσμού και σας κρατάει χορτάτους για περισσότερη ώρα. Έτσι, μπορεί να σας αποτρέψει από την κατανάλωση τροφίμων πλούσιων σε ζάχαρη, κορεσμένα λιπαρά και αλάτι.

Επιπλέον, το Turbo Μix είναι πολύ καλή πηγή μαγνησίου, σιδήρου, ασβεστίου αλλά και βιταμινών του συμπλέγματος Β, που βελτιώνουν τη λειτουργία του νευρικού συστήματος, μειώνουν τα συμπτώματα της κούρασης και τις μυϊκές κράμπες, συμβάλλουν στην καλύτερη υγεία των οστών και την καλύτερη συνολική πνευματική λειτουργία.

Επίσης, χάρη στις φυτικές ίνες, τα ω-3 λιπαρά οξέα και το κάλιο που περιέχει, το Turbo Μix συμβάλλει στη μείωση των τριγλυκεριδίων και της χοληστερόλης, βοηθά στην καλύτερη ρύθμιση της αρτηριακής πίεσης και βελτιώνει τη λειτουργία της καρδιάς.

 

Υπεύθυνη για το ενημερωτικό Blog του votanotherapeia.gr

 


ΕΛΙΞΗΡΙΑ ΥΓΕΙΑΣ
Σχετικά Άρθρα