0.00€
0
Συνεχίστε να ψωνίζετε

ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΗ ΧΑΜΕΝΗ ΣΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑ

Σάββατο 01 Οκτωβρίου 2022
ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΗ ΧΑΜΕΝΗ ΣΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑ

Για τους Αρχαίους Έλληνες το ύψιστο αγαθό ήταν το «Ευ Ζην» δηλαδή η καλή ζωή, η ευδαιμονία. Αφορά την βελτίωση της ποιότητας ζωής σε όλους τους τομείς και έχει να κάνει με τον τρόπο ζωής και την επίτευξη σωματικής και η ψυχικής υγείας. Εξάλλου δεν μίλησαν καθόλου τυχαία για το «Νους υγιής εν σώματι υγιή». Μέσω λοιπόν της αγάπης και φροντίδας για την σωματική και ψυχική υγεία επιτυγχάνεται το απώτερο «Ευ Ζην».

Διαφορετικοί παράγοντες, συμπεριλαμβανομένου του φύλου, της εθνικότητας, της γενετικής και του τρόπου ζωής, μπορούν να επηρεάσουν το πόσο θα ζήσει ένα άτομο. Η πρώιμη διατροφή επηρεάζει σημαντικά τη μακροζωία στον άνθρωπο. Αν και κανείς δεν μπορεί να προβλέψει το πόσο θα ζήσει, παράγοντες όπως γενεσιολογία, τρόπος ζωής και διατροφή μπορεί να επηρεάσουν τη μακροζωία ενός ατόμου.

Στη σύγχρονη εποχή το μυστικό του «Ευ Ζην» απασχολεί και αποτελεί ζητούμενο συλλογικό. Ο όρος αποκτά όλο και μεγαλύτερες διαστάσεις και αναμφίβολα αποτελεί ανάγκη του καθενός ξεχωριστά.

Το «Ευ Ζην» ιστορικά…

Ο Μέγας Αλέξανδρος, έλεγε πως όφειλε το ζην στους γονείς του αλλά στον δάσκαλό του, Αριστοτέλη, το εύ ζην! (κατά τον Πλούταρχο, ο Βασιλιάς της Μακεδονίας Φίλιππος ο Β’, έστειλε τον γιο του στο Νυμφαίο, κοντά στην αρχαία Μίεζα, για να διδαχτεί εκεί το “ευ ζην” από τον Αριστοτέλη).

Οι Αρχαίοι Έλληνες έλεγαν πως η τέχνη του να ζει κανείς καλά, το “ευ ζην”, αποτελούσε το ύψιστο αγαθό.Σκοπός τους ήταν να βρεθούν σε κατάσταση ευτυχίας.

Ο όρος προέρχεται από το αρχαίο ελληνικό επίρρημα εὖ που σημαίνει καλά και το επίσης αρχαίο ελληνικό ζῆν (απαρέμφατο ενεστώτα του ρήματος ζῶ) που δηλώνει την επιβίωση, την ζωή.

Αυτό το φθινόπωρο κέρδισε τη χαμένη σου ενέργεια και ζήσε καλά:

Ο τρόπος ζωής, εργασίας και κοινωνικής δράσης στην εποχή μας δημιουργεί την ανάγκη να στραφούμε κι εμείς προς αυτή την κατεύθυνση. Με μια πιο διευρυμένη, προσαρμοσμένη στις ανάγκες της σύγχρονης πραγματικότητας το ευ ζην περικλείει πια, οτιδήποτε μπορεί να κάνει τη ζωή του ανθρώπου περισσότερο ποιοτική, αποδοτικότερη και πιο άνετη. Για κάθε σκεπτόμενο άνθρωπο, το ευ ζην προχωράει πολύ πιο πέρα από τις υλικές ανέσεις που επιβάλλει η εποχή. Όσο κι αν δεν το πιστεύουμε, εμείς οι ίδιοι ορίζουμε τον τρόπο και τη ποιότητα της ζωής μας.

Η καλή διατροφή που περιέχει φυσικά προϊόντα δεν είναι μόνο για πρόληψη, αλλά, σε πολλές περιπτώσεις, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για αναστροφή αρκετών προβλημάτων υγείας, όπως αλλεργία, αρθρίτιδα, ορμονικά προβλήματα, αυτοάνοσες παθήσεις, ρευματοειδής αρθρίτιδα, στομαχικά-εντερικά προβλήματα, φλεγμονώδεις παθήσεις του εντέρου, άλλες φλεγμονές, χρόνια δυσκοιλιότητα, δερματικά προβλήματα, ακμή, υψηλή χοληστερίνη και αρτηριακή υπέρταση.

Το δικό μας ευ ζην βρίσκεται στις επιλογές μας και αναφέρεται στην καλή υγεία. Παρασκευάζεται στα Γιαννιτσά από την Votanotherapeia. Πρόκειται για ένα υγιεινό και νόστιμο μείγμα που αποτελείται από φυσικά και αγνά συστατικά.

Προσφέρει όλες τις απαραίτητες βιταμίνες, ιχνοστοιχεία, μέταλλα και αμινοξέα για να αντεπεξέλθεις σε περιόδους έντονου στρες και σωματικής/ψυχικής κόπωσης. Το Μυστικό του Ευ Ζην αποτελείται από ένα μείγμα από ταχίνι, μέλι, υπερτροφές & βασιλικό πολτό!

Καταναλώνοντας το θα έχετε αντοχή, ευεξία, ενέργεια, πνευματική διαύγεια και περισσότερη αυτοσυγκέντρωση. Συμβάλλει στην αύξηση της μυϊκής μάζας, στη σωματική υγεία, ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα και μειώνει τα συμπτώματα του άγχους και του στρες. Μπορεί ακόμη και να δυναμώσει τα μαλλιά με την πληθώρα των βιταμινών που περιέχει.

Αναλυτικά περιέχει: Μέλι Ανθέων Ελληνικό, Ταχίνι ολικής αλέσεως Ελληνικό, Χαρουπόμελο Κύπρου, Ιπποφαές, Ρίζα Suma, Κράνμπερι, Gotu Kola, Νόνι, Rhodiola Rosea, Λιναρόσπορο, Άγριο Τριαντάφυλλο, Maca, Γανόδερμα, Τριβόλι, Τζίνσενγκ, Φυσική Ζάχαρη Καρύδας, Κάρδαμο, Βασιλικό Πολτό Ελληνικό.

ΔΕΝ περιέχει: Επεξεργασμένη ζάχαρη, συντηρητικά ή άλλα χημικά πρόσθετα, είναι ένα 100% φυσικό προϊόν.

Ευ Ζην
Σχετικά Άρθρα