0.00€
0
Συνεχίστε να ψωνίζετε

Φλώρα Λουκιανού: Κλινική Διαιτολόγος - Διατροφολόγος

Πέμπτη 09 Μαρτίου 2023
Φλώρα Λουκιανού: Κλινική Διαιτολόγος - Διατροφολόγος

H Φλώρα Λουκιανού είναι Κλινική Διαιτολόγος- Αθλητική Διατροφολόγος, πτυχιούχος του τμήματος Επιστήμης Διαιτολογίας-Διατροφής (MSc) του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου Αθηνών από το 2017, από το οποίο αποφοίτησε με βαθμό πτυχίου 8,5.

Συνέχισε τις σπουδές της στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών «Εφαρμοσμένη Διαιτολογία-Διατροφή» με κατεύθυνση «Διατροφή και Άσκηση» του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου.

Εργάστηκε στα πλαίσια της πρακτικής της άσκησης στο Τζάνειο Περιφερειακό Γενικό Νοσοκομείο Πειραιά, όπου απέκτησε κλινική εμπειρία αναλαμβάνοντας τη διατροφική διαχείριση και συμβουλευτική περιστατικών διαχείρισης βάρους και χρόνιων κλινικών παθήσεων, όπως ο σακχαρώδης διαβήτης, η καρδιαγγειακή νόσος, η υπέρταση, η χρόνια νεφρική νόσος και ο καρκίνος.

Εκπαίδευσε διατροφικά ομάδες ασθενών με σακχαρώδη διαβήτη τύπου 1 και 2. Επίσης, έχει εργαστεί σε διάφορα διαιτολογικά κέντρα.

Ενημερώνεται συνεχώς για τα νεότερα επιστημονικά δεδομένα σχετικά με την υγεία, τη διατροφή και τις εναλλακτικές θεραπείες, παρακολουθώντας επιστημονικά συνέδρια και ημερίδες και μελετώντας την διεθνή επιστημονική βιβλιογραφία.

Έως και σήμερα αρθρογραφεί για την votanotherapeia.gr σχετικά με τα βότανα και τις ιδιότητες τους.

Σχετικά Άρθρα